文献
J-GLOBAL ID:201202268810877901
整理番号:12A0717817
様々な条件下に貯蔵された生鮮カット果物(メロン及びパイナップル)及び野菜(ニンジン及びキクヂシャ)上のEscherichia coli O157:H7の成長潜在力
Growth potential of Escherichia coli O157:H7 on fresh-cut fruits (melon and pineapple) and vegetables (carrot and escarole) stored under different conditions
著者 (5件):
ABADIAS Maribel
(IRTA, XaRTA-Postharvest, 191 Rovira Roure, 25198 Lleida, Catalonia, ESP)
,
ALEGRE Isabel
(Univ. of Lleida, XaRTA-Postharvest, 191 Rovira Roure, 25198 Lleida, Catalonia, ESP)
,
OLIVEIRA Marcia
(Univ. of Lleida, XaRTA-Postharvest, 191 Rovira Roure, 25198 Lleida, Catalonia, ESP)
,
ALTISENT Rosa
(IRTA, XaRTA-Postharvest, 191 Rovira Roure, 25198 Lleida, Catalonia, ESP)
,
VINAS Inmaculada
(Univ. of Lleida, XaRTA-Postharvest, 191 Rovira Roure, 25198 Lleida, Catalonia, ESP)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
27
号:
1
ページ:
37-44
発行年:
2012年09月
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)