文献
J-GLOBAL ID:201202268947117440
整理番号:12A0365043
新鮮,マリネ漬けおよび調理製品におけるビアンチェット(Sardina pilchardusの幼魚),ロセット(Aphia minuta)およびカラフトシシャモの魚種同定のための多重慣行および実時間PCR
Multiplex conventional and real-time PCR for fish species identification of Bianchetto (juvenile form of Sardina pilchardus), Rossetto (Aphia minuta), and Icefish in fresh, marinated and cooked products
著者 (5件):
ARMANI Andrea
(Dep. of Animal Pathology, Prophylaxis and Food Hygiene, Univ. of Pisa, Viale delle Piagge 2, 56124 Pisa, ITA)
,
CASTIGLIEGO Lorenzo
(Dep. of Animal Pathology, Prophylaxis and Food Hygiene, Univ. of Pisa, Viale delle Piagge 2, 56124 Pisa, ITA)
,
TINACCI Lara
(Dep. of Animal Pathology, Prophylaxis and Food Hygiene, Univ. of Pisa, Viale delle Piagge 2, 56124 Pisa, ITA)
,
GIANFALDONI Daniela
(Dep. of Animal Pathology, Prophylaxis and Food Hygiene, Univ. of Pisa, Viale delle Piagge 2, 56124 Pisa, ITA)
,
GUIDI Alessandra
(Dep. of Animal Pathology, Prophylaxis and Food Hygiene, Univ. of Pisa, Viale delle Piagge 2, 56124 Pisa, ITA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
133
号:
1
ページ:
184-192
発行年:
2012年07月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)