文献
J-GLOBAL ID:201202270071823010
整理番号:12A0111814
ポリエチレンとポリプロピレン中のにおい生成機構の確認のための種々の分析法の組み合わせ
Combining different analytical approaches to identify odor formation mechanisms in polyethylene and polypropylene
著者 (5件):
HOPFER Helene
(Univ. of California, Davis, Dep. of Viticulture & Enology, One Shields Avenue, 95616, Davis, CA, USA)
,
HAAR Nina
(Graz Univ. of Technol., Food Chemistry and Human Sensory, Inst. of Analytical Chemistry and Food Chemistry ...)
,
STOCKREITER Wolfgang
(Borealis Polyolefine GmbH, St-Peterstrasse 25, 4020, Linz, AUT)
,
SAUER Christian
(Borealis Polyolefine GmbH, St-Peterstrasse 25, 4020, Linz, AUT)
,
LEITNER Erich
(Graz Univ. of Technol., Food Chemistry and Human Sensory, Inst. of Analytical Chemistry and Food Chemistry ...)
資料名:
Analytical & Bioanalytical Chemistry
(Analytical & Bioanalytical Chemistry)
巻:
402
号:
2
ページ:
903-919
発行年:
2012年01月
JST資料番号:
E0425B
ISSN:
1618-2642
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)