文献
J-GLOBAL ID:201202271835138322
整理番号:12A1328490
超臨界二酸化炭素によるEscherichia coliの不活性化に対する圧力,減圧速度および圧力循環の影響
Effect of pressure, depressurization rate and pressure cycling on the inactivation of Escherichia coli by supercritical carbon dioxide
著者 (7件):
MELO SILVA Juliana
(Dep. of Food Engineering, URI - Campus de Erechim, Av. Sete de Setembro, 1621, Erechim, RS 99700-000, BRA)
,
RIGO Aline A.
(Dep. of Food Engineering, URI - Campus de Erechim, Av. Sete de Setembro, 1621, Erechim, RS 99700-000, BRA)
,
DALMOLIN Irede A.
(Dep. of Food Engineering, Univ. of Campinas, P.O. Box 6121, Campinas, SP 13083-862, BRA)
,
DEBIEN Isabel
(Dep. of Food Engineering, Univ. of Campinas, P.O. Box 6121, Campinas, SP 13083-862, BRA)
,
CANSIAN Rogerio L.
(Dep. of Food Engineering, URI - Campus de Erechim, Av. Sete de Setembro, 1621, Erechim, RS 99700-000, BRA)
,
OLIVEIRA J. Vladimir
(Dep. of Food Engineering, URI - Campus de Erechim, Av. Sete de Setembro, 1621, Erechim, RS 99700-000, BRA)
,
MAZUTTI Marcio A.
(Dep. of Chemical Engineering, Federal Univ. of Santa Maria, Av. Roraima, 1000, Santa Maria, RS 97105-900, BRA)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
29
号:
1
ページ:
76-81
発行年:
2013年01月
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)