文献
J-GLOBAL ID:201202272014604089
整理番号:12A0524752
ストロベリー類,ロメイン/コス・レタス(Lactuca sativa)及びマッシュルーム(Agaricus bisporus)の生鮮食品サプライチェーンの西オーストラリア州における地球温暖化ポテンシャルのライフサイクルアセスメント(LCA)を用いた評価
Evaluating the global warming potential of the fresh produce supply chain for strawberries, romaine/cos lettuces (Lactuca sativa), and button mushrooms (Agaricus bisporus) in Western Australia using life cycle assessment (LCA)
著者 (4件):
GUNADY Maria G.A.
(School of Public Health, Curtin Health Innovation Res. Inst., Curtin Univ., GPO Box U1987, Perth 6845, Western ...)
,
BISWAS Wahidul
(Centre for Excellence in Cleaner Production, Curtin Univ., GPO Box U1987, Perth 6845, Western Australia, AUS)
,
SOLAH Vicky A.
(School of Public Health, Curtin Health Innovation Res. Inst., Curtin Univ., GPO Box U1987, Perth 6845, Western ...)
,
JAMES Anthony P.
(School of Public Health, Curtin Health Innovation Res. Inst., Curtin Univ., GPO Box U1987, Perth 6845, Western ...)
資料名:
Journal of Cleaner Production
(Journal of Cleaner Production)
巻:
28
ページ:
81-87
発行年:
2012年06月
JST資料番号:
W0750A
ISSN:
0959-6526
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)