文献
J-GLOBAL ID:201202273953944115
整理番号:12A0507596
キトサン強化パンにおける結合水含有量と再分布に対する製パン法の効果のDSC研究
A DSC study of the effect of bread making methods on bound water content and redistribution in chitosan enriched bread
著者 (4件):
KERCH Garry
(Latvian Univ. of Agriculture, Fac. of Food Technol., Jelgava, Latvia)
,
GLONIN Alexander
(Latgales Maiznica, Riga, Latvia)
,
ZICANS Janis
(Riga Technical Univ., Inst. of Polymer Materials, Riga, Latvia)
,
MERIJS MERI Remo
(Riga Technical Univ., Inst. of Polymer Materials, Riga, Latvia)
資料名:
Journal of Thermal Analysis and Calorimetry
(Journal of Thermal Analysis and Calorimetry)
巻:
108
号:
1
ページ:
185-189
発行年:
2012年04月
JST資料番号:
H0095C
ISSN:
1388-6150
CODEN:
JTHEA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)