文献
J-GLOBAL ID:201202275702626117
整理番号:12A0840959
2つの食用種子からの油の組成的及び構造的研究:ガーナ産のTiger nut(Cyperus esculentum)およびasiato(Pachira insignis)
Compositional and structural studies of the oils from two edible seeds: Tiger nut, Cyperus esculentum, and asiato, Pachira insignis, from Ghana
著者 (5件):
YEBOAH Samuel Owusu
(Chemistry Dep., Univ. of Botswana, Gaborone Botswana)
,
MITEI Yulita Chebotip
(Chemistry Dep., Univ. of Botswana, Gaborone Botswana)
,
NGILA Jane Catherine
(Chemistry Dep., Univ. of Kwa-Zulu Natal, Durban, South Africa)
,
WESSJOHANN Ludger
(Leibniz Inst. of Plant Biochemistry, Halle, DEU)
,
SCHMIDT Juergen
(Leibniz Inst. of Plant Biochemistry, Halle, DEU)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
47
号:
2
ページ:
259-266
発行年:
2012年07月
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)