文献
J-GLOBAL ID:201202276381899503
整理番号:12A1050147
真菌性α-アミラーゼ添加の影響に基づくMixolabとフォーリングナンバー評価との間の可変性と相関性
Variability and relationship among Mixolab and Falling Number evaluation based on influence of fungal α-amylase addition
著者 (3件):
CODINA Georgiana Gabriela
(Stefan cel Mare Univ., Suceava, ROM)
,
MIRONEASA Silvia
(Stefan cel Mare Univ., Suceava, ROM)
,
MIRONEASA Costel
(Stefan cel Mare Univ., Suceava, ROM)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
92
号:
10
ページ:
2162-2170
発行年:
2012年08月15日
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)