文献
J-GLOBAL ID:201202276638377414
整理番号:12A0653748
Cry V遺伝子を持った遺伝子組換えジャガイモSpuntaの脂質類,脂肪酸および生理活性脂質
Lipid classes, fatty acids and bioactive lipids of genetically modified potato Spunta with Cry V gene
著者 (2件):
RAMADAN Mohamed Fawzy
(Agricultural Biochemistry Dep., Fac. of Agriculture, Zagazig Univ., Zagazig 44519, Egypt)
,
ELSANHOTY Rafaat M.
(Dep. of Food Sci. and Human Nutrition, Biotechnology Lab., Fac. of Agriculture and Veterinary Medicine, Al-Qassum ...)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
133
号:
4
ページ:
1169-1176
発行年:
2012年08月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)