文献
J-GLOBAL ID:201202277017046690
整理番号:12A1055697
ラットにおけるN-ニトロソジエチルラミンに対するピーツジュースの保護効果
Beetroot juice protects against N-nitrosodiethylamine-induced liver injury in rats
著者 (5件):
KRAJKA-KUZNIAK Violetta
(Univ. Medical Sci., Poznan, POL)
,
SZAEFER Hanna
(Univ. Medical Sci., Poznan, POL)
,
IGNATOWICZ Ewa
(Univ. Medical Sci., Poznan, POL)
,
BAER-DUBOWSKA Wanda
(Univ. Medical Sci., Poznan, POL)
,
ADAMSKA Teresa
(Univ. Medical Sci., Poznan, POL)
資料名:
Food and Chemical Toxicology
(Food and Chemical Toxicology)
巻:
50
号:
6
ページ:
2027-2033
発行年:
2012年06月
JST資料番号:
B0937A
ISSN:
0278-6915
CODEN:
FCTOD7
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)