文献
J-GLOBAL ID:201202277201462583
整理番号:12A1021911
マイクロ波真空条件下のベリー類果物スナック食品のためのシグモイド関数を用いるパッフィング特性の解析
Analysis of Puffing Characteristics Using a Sigmodal Function for the Berry Fruit Snack Subjected to Microwave Vacuum Conditions
著者 (8件):
ZHENG Xianzhe
(Northeast Agricultural Univ., Harbin, CHN)
,
LIU Chenghai
(Northeast Agricultural Univ., Harbin, CHN)
,
MU Yanqiu
(Northeast Agricultural Univ., Harbin, CHN)
,
LIU Haijun
(Northeast Agricultural Univ., Harbin, CHN)
,
SONG Xiangyu
(Northeast Agricultural Univ., Harbin, CHN)
,
LIN Zhen
(Northeast Agricultural Univ., Harbin, CHN)
,
LIU Daiya
(Northeast Agricultural Univ., Harbin, CHN)
,
WEERASOORIYA G. V. T. V.
(Northeast Agricultural Univ., Harbin, CHN)
資料名:
Drying Technology
(Drying Technology)
巻:
30
号:
5-8
ページ:
494-504
発行年:
2012年04月
JST資料番号:
H0915A
ISSN:
0737-3937
CODEN:
DRTEDQ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)