文献
J-GLOBAL ID:201202277389205248
整理番号:12A0058523
イチゴ(Fragaria×ananassa Duch.)果実中のフェノール類:27栽培品種の組成と登熟時における変化
Phenolic compounds in strawberry (Fragaria x ananassa Duch.) fruits: Composition in 27 cultivars and changes during ripening
著者 (5件):
AABY Kjersti
(Nofima AS, The Norwegian Inst. of Food, Fisheries and Aquaculture Res., Osloveien 1, N-1430 Aas, NOR)
,
MAZUR Sebastian
(Dep. of Plant and Environmental Sciences, Norwegian Univ. of Life Sciences, P.O. Box 5003, N-1430 Aas, NOR)
,
MAZUR Sebastian
(Arable Crops Div., Norwegian Inst. for Agricultural and Environmental Res., N-2849 Kapp, NOR)
,
NES Arnfinn
(Arable Crops Div., Norwegian Inst. for Agricultural and Environmental Res., N-2849 Kapp, NOR)
,
SKREDE Grete
(Nofima AS, The Norwegian Inst. of Food, Fisheries and Aquaculture Res., Osloveien 1, N-1430 Aas, NOR)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
132
号:
1
ページ:
86-97
発行年:
2012年05月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)