文献
J-GLOBAL ID:201202277565766260
整理番号:12A1368075
高蛋白質バーのテクスチャーに及ぼす乳蛋白質配合の影響
EFFECT OF DAIRY PROTEIN BLENDS ON TEXTURE OF HIGH PROTEIN BARS
著者 (3件):
IMTIAZ S. Rizana
(Ingredients Innovation, Fonterra Res. Centre, Palmerston North, NZL)
,
KUHN-SHERLOCK Barbara
(Calibration and Statistics, Te Awamutu, NZL)
,
CAMPBELL Monica
(Fonterra Res. Centre, Palmerston North, NZL)
資料名:
Journal of Texture Studies
(Journal of Texture Studies)
巻:
43
号:
4
ページ:
275-286
発行年:
2012年08月
JST資料番号:
E0291D
ISSN:
0022-4901
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)