文献
J-GLOBAL ID:201202277615412790
整理番号:12A0209981
消費時の食品の好みをモニターする方法の比較
Comparison of methods to monitor liking of food during consumption
著者 (4件):
SUDRE Julien
(Nestle Res. Centre, P.O. Box 44, Vers-chez-les-Blanc, 1000 Lausanne 26, CHE)
,
PINEAU Nicolas
(Nestle Res. Centre, P.O. Box 44, Vers-chez-les-Blanc, 1000 Lausanne 26, CHE)
,
LORET Chrystel
(Nestle Res. Centre, P.O. Box 44, Vers-chez-les-Blanc, 1000 Lausanne 26, CHE)
,
MARTIN Nathalie
(Nestle Res. Centre, P.O. Box 44, Vers-chez-les-Blanc, 1000 Lausanne 26, CHE)
資料名:
Food Quality and Preference
(Food Quality and Preference)
巻:
24
号:
1
ページ:
179-189
発行年:
2012年04月
JST資料番号:
W0038A
ISSN:
0950-3293
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)