文献
J-GLOBAL ID:201202277677668678
整理番号:12A0259203
成体ラット類の腸内および血漿内ポリアミン濃度に対するダイズヨーグルトの影響
Effects of Soy Yogurt on Intestinal and Plasma Polyamine Levels in Adult Rats
著者 (4件):
FUKUDA Mitsuru
(Mukogawa Women’s Univ., Hyogo, JPN)
,
TAKAGI Naohiro
(Toyama Coll., Toyama, JPN)
,
KOBAYASHI Maki
(Mukogawa Women’s Univ., Hyogo, JPN)
,
TSUZUKI Kimiko
(Marusan-Ai Co., Ltd., Aichi, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
18
号:
1
ページ:
115-118
発行年:
2012年01月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)