文献
J-GLOBAL ID:201202277743696327
整理番号:12A0717980
酸性イヌリン加水分解あるいは酵素的イヌリン加水分解無しでLactobacillus paracaseiを使用するキクイモ塊茎抽出物の直接乳酸発酵
Direct lactic acid fermentation of Jerusalem artichoke tuber extract using Lactobacillus paracasei without acidic or enzymatic inulin hydrolysis
著者 (7件):
CHOI Hwa-young
(Industrial Biotechnology Res. Center, KRIBB, Daejeon, KOR)
,
RYU Hee-kyoung
(Industrial Biotechnology Res. Center, KRIBB, Daejeon, KOR)
,
PARK Kyung-min
(Industrial Biotechnology Res. Center, KRIBB, Daejeon, KOR)
,
LEE Eun Gyo
(Biotechnology Process Engineering Center, KRIBB, Daejeon, KOR)
,
LEE Hongweon
(Biotechnology Process Engineering Center, KRIBB, Daejeon, KOR)
,
KIM Seon-won
(Div. of Applied Life Sci. (BK21 Program), EB-NCRC and PMBBRC, Gyeongsang National Univ., Jinju, KOR)
,
CHOI Eui-sung
(Industrial Biotechnology Res. Center, KRIBB, Daejeon, KOR)
資料名:
Bioresource Technology
(Bioresource Technology)
巻:
114
ページ:
745-747
発行年:
2012年06月
JST資料番号:
A0390B
ISSN:
0960-8524
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)