文献
J-GLOBAL ID:201202277766687147
整理番号:12A1347959
赤ティラピアすり身由来のフィルムの脂質酸化および黄色退色に対する酸素および抗酸化剤の影響
Effects of oxygen and antioxidants on the lipid oxidation and yellow discolouration of film from red tilapia mince
著者 (3件):
TONGNUANCHAN Phakawat
(Prince of Songkla Univ., Songkhla, THA)
,
BENJAKUL Soottawat
(Prince of Songkla Univ., Songkhla, THA)
,
PRODPRAN Thummanoon
(Prince of Songkla Univ., Songkhla, THA)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
92
号:
12
ページ:
2507-2517
発行年:
2012年09月
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)