文献
J-GLOBAL ID:201202278902774900
整理番号:12A0745402
芳香抽出物希釈分析(AEDA)による5種類の日本産醤油におけるキー芳香化合物の比較
Comparison of Key Aroma Compounds in Five Different Types of Japanese Soy Sauces by Aroma Extract Dilution Analysis (AEDA)
著者 (3件):
KANEKO Shu
(Ogawa & Co. Ltd., Chiba, JPN)
,
KUMAZAWA Kenji
(Ogawa & Co. Ltd., Chiba, JPN)
,
NISHIMURA Osamu
(Ogawa & Co. Ltd., Chiba, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
60
号:
15
ページ:
3831-3836
発行年:
2012年04月18日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)