文献
J-GLOBAL ID:201202281307346237
整理番号:12A0438758
濃縮サトウモロコシジュースからの酵母によるエタノール生産における窒素源の影響
The influence of nitrogen sources on ethanol production by yeast from concentrated sweet sorghum juice
著者 (5件):
YUE Guojun
(Beijing Key Lab of Bioprocess, Coll. of Life Sci. and Technol., Beijing Univ. of Chemical Technol., Beijing 100029, CHN)
,
YUE Guojun
(China National Cereals, Oils & Foodstuffs Corp., Beijing 100020, CHN)
,
YU Jianliang
(Beijing Key Lab of Bioprocess, Coll. of Life Sci. and Technol., Beijing Univ. of Chemical Technol., Beijing 100029, CHN)
,
ZHANG Xu
(Beijing Key Lab of Bioprocess, Coll. of Life Sci. and Technol., Beijing Univ. of Chemical Technol., Beijing 100029, CHN)
,
TAN Tianwei
(Beijing Key Lab of Bioprocess, Coll. of Life Sci. and Technol., Beijing Univ. of Chemical Technol., Beijing 100029, CHN)
資料名:
Biomass and Bioenergy
(Biomass and Bioenergy)
巻:
39
ページ:
48-52
発行年:
2012年04月
JST資料番号:
W0467A
ISSN:
0961-9534
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)