文献
J-GLOBAL ID:201202282015980543
整理番号:12A1246937
機械的に分離した肉: 生産,微生物学およびラベリング問題
Mechanically separated meat: production, microbiological and labelling issues
著者 (6件):
D’ELLA Giuliano
(Universita degli Studi di Parma, Parma, ITA)
,
BACCI Cristina
(Universita degli Studi di Parma, Parma, ITA)
,
BASSI Luca
(Universita degli Studi di Parma, Parma, ITA)
,
BONI Elena
(Universita degli Studi di Parma, Parma, ITA)
,
ALPIGIANI Irene
(Universita degli Studi di Parma, Parma, ITA)
,
BRINDANI Franco
(Universita degli Studi di Parma, Parma, ITA)
資料名:
Industrie Alimentari
(Industrie Alimentari)
巻:
51
号:
521
ページ:
30-36
発行年:
2012年02月
JST資料番号:
A0147A
ISSN:
0019-901X
CODEN:
INALB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
イタリア (ITA)
言語:
英語 (EN)