文献
J-GLOBAL ID:201202282544091851
整理番号:12A0811180
砂糖結晶化の前にSaccharomyces dairenensisによる還元糖の選択発酵を使用することによるショ糖ミルの再考
Rethinking the cane sugar mill by using selective fermentation of reducing sugars by Saccharomyces dairenensis, prior to sugar crystallization
著者 (6件):
OHARA Satoshi
(Res. & Dev. Laboratories for Sustainable Value Creation, Asahi Group Holdings Ltd., 1-1-21 Midori, Moriya, Ibaraki ...)
,
FUKUSHIMA Yasuhiro
(Dep. of Environmental Engineering and Sustainable Environment Res. Center, National Cheng Kung Univ., No. 1 Univ. ...)
,
SUGIMOTO Akira
(Tropical Agriculture Res. Front, Japan International Res. Center for Agricultural Sciences, 1091-1 ...)
,
TERAJIMA Yoshifumi
(Tropical Agriculture Res. Front, Japan International Res. Center for Agricultural Sciences, 1091-1 ...)
,
ISHIDA Tetsuya
(Res. & Dev. Laboratories for Sustainable Value Creation, Asahi Group Holdings Ltd., 1-1-21 Midori, Moriya, Ibaraki ...)
,
SAKODA Akiyoshi
(Inst. of Industrial Sci., The Univ. of Tokyo, 4-6-1 Komaba, Meguro, Tokyo 153-8505, JPN)
資料名:
Biomass and Bioenergy
(Biomass and Bioenergy)
巻:
42
ページ:
78-85
発行年:
2012年07月
JST資料番号:
W0467A
ISSN:
0961-9534
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)