文献
J-GLOBAL ID:201202283017556222
整理番号:12A0003313
凍結融解含浸法処理ダイズにおけるアンギオテンシンI変換酵素阻害ペプチド類の生産
Production of Angiotensin I-Converting Enzyme-Inhibitory Peptides in a Freeze-Thaw Infusion-Treated Soybean
著者 (4件):
KAJIHARA Ryo
(Hiroshima Prefectural Technol. Res. Inst. Food Technol. Res. Center, Hiroshima, JPN)
,
SHIBATA Kenya
(Hiroshima Prefectural Technol. Res. Inst. Food Technol. Res. Center, Hiroshima, JPN)
,
NAKATSU Sayaka
(Hiroshima Prefectural Technol. Res. Inst. Food Technol. Res. Center, Hiroshima, JPN)
,
SAKAMOTO Koji
(Hiroshima Prefectural Technol. Res. Inst. Food Technol. Res. Center, Hiroshima, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
17
号:
6
ページ:
561-565
発行年:
2011年11月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)