文献
J-GLOBAL ID:201202283094586436
整理番号:12A1306144
農業食物製品の品質評価に,ハイパースペクトラルイメージングの応用とその原理
Principles and Applications of Hyperspectral Imaging in Quality Evaluation of Agro-Food Products: A Review
著者 (4件):
ELMASRY Gamal
(National Univ. Ireland, Dublin, IRL)
,
KAMRUZZAMAN Mohammed
(National Univ. Ireland, Dublin, IRL)
,
SUN Da-Wen
(National Univ. Ireland, Dublin, IRL)
,
ALLEN Paul
(Teagasc, Dublin, IRL)
資料名:
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
(Critical Reviews in Food Science and Nutrition)
巻:
52
号:
10/11
ページ:
999-1023
発行年:
2012年10月
JST資料番号:
C0510B
ISSN:
1040-8398
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)