文献
J-GLOBAL ID:201202283253112017
整理番号:12A0724771
スマートストレッチ技術 IV.温脱骨された牛肉ロストビッフ(中臀筋)の肉品質への影響
SmartStretch technology. IV. The impact on the meat quality of hot-boned beef rostbiff (m. gluteus medius)
著者 (5件):
TAYLOR Johanne
(NSW Dep. of Primary Industries, Head Office, 161 Kite Street, Orange NSW 2800 Australia)
,
TOOHEY Edwina S.
(NSW Dep. of Primary Industries, Corner Hampden and Cobra Streets, Dubbo NSW 2830 Australia)
,
VAN DE VEN Remy
(NSW Dep. of Primary Industries, Orange Agricultural Inst., Forest Rd, Orange NSW 2800 Australia)
,
HOPKINS David L.
(NSW Dep. of Primary Industries, Centre for Red Meat and Sheep Dev., Binni Creek Road, Cowra NSW 2794 Australia)
,
HOPKINS David L.
(Univ. of New England, Armidale, NSW 2351 Australia)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
91
号:
4
ページ:
527-532
発行年:
2012年08月
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)