文献
J-GLOBAL ID:201202284196428483
整理番号:12A1035782
栄養は環境汚染物質の毒性を調整できる:リスク評価と人の健康における含意
Nutrition Can Modulate the Toxicity of Environmental Pollutants: Implications in Risk Assessment and Human Health
著者 (10件):
HENNIG Bernhard
(Univ. Kentucky Superfund Res. Program, Kentucky, USA)
,
ORMSBEE Lindell
(Univ. Kentucky Superfund Res. Program, Kentucky, USA)
,
MCCLAIN Craig J.
(Univ. Louisville School of Medicine, Kentucky, USA)
,
WATKINS Bruce A.
(Univ. Connecticut, Connecticut, USA)
,
BLUMBERG Bruce
(Univ. California-Irvine, California, USA)
,
BACHAS Leonidas G.
(Univ. Kentucky Superfund Res. Program, Kentucky, USA)
,
BACHAS Leonidas G.
(Univ. Miami, Florida, USA)
,
SANDERSON Wayne
(Univ. Kentucky, Kentucky, USA)
,
THOMPSON Claudia
(National Inst. Health, Dep. Health and Human Serv., North Carolina, USA)
,
SUK William A.
(National Inst. Health, Dep. Health and Human Serv., North Carolina, USA)
資料名:
Environmental Health Perspectives
(Environmental Health Perspectives)
巻:
120
号:
6
ページ:
771-774
発行年:
2012年06月
JST資料番号:
E0108C
ISSN:
0091-6765
資料種別:
会議録 (C)
記事区分:
解説
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)