文献
J-GLOBAL ID:201202284268188563
整理番号:12A0274033
発芽マメ類のin vitro蛋白質および澱粉消化性に対する発芽時期および水温処理の影響
Effect of germination periods and hydrothermal treatments on in vitro protein and starch digestibility of germinated legumes
著者 (2件):
UPPAL Veny
(Punjab Agricultural Univ., Dep. of Food and Nutrition, 141004, Ludhiana, Punjab, IND)
,
BAINS Kiran
(Punjab Agricultural Univ., Dep. of Food and Nutrition, 141004, Ludhiana, Punjab, IND)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
49
号:
2
ページ:
184-191
発行年:
2012年04月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)