文献
J-GLOBAL ID:201202284587546715
整理番号:12A0546319
牛肉,家禽および魚加工業由来の副産物および廃棄物の利用:総説
Utilization of byproducts and waste materials from meat, poultry and fish processing industries: a review
著者 (4件):
JAYATHILAKAN K.
(Defence Food Res. Lab., Dep. of Freeze Drying and Animal Products Technol., 570011, Mysore, Siddarthanagar, IND)
,
SULTANA Khudsia
(Defence Food Res. Lab., Dep. of Freeze Drying and Animal Products Technol., 570011, Mysore, Siddarthanagar, IND)
,
RADHAKRISHNA K.
(Defence Food Res. Lab., Dep. of Freeze Drying and Animal Products Technol., 570011, Mysore, Siddarthanagar, IND)
,
BAWA A. S.
(Defence Food Res. Lab., Dep. of Freeze Drying and Animal Products Technol., 570011, Mysore, Siddarthanagar, IND)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
49
号:
3
ページ:
278-293
発行年:
2012年06月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)