文献
J-GLOBAL ID:201202286388501330
整理番号:12A0057574
食品応用のための二重乳濁液の安定性と放出性
Stability and release properties of double emulsions for food applications
著者 (3件):
SAPEI Lanny
(Dep. of Chemistry and Biology, Ryerson Univ., 350 Victoria St., Toronto, ON M5B 2K3, CAN)
,
NAQVI Muhammad Ali
(Dep. of Chemistry and Biology, Ryerson Univ., 350 Victoria St., Toronto, ON M5B 2K3, CAN)
,
ROUSSEAU Derick
(Dep. of Chemistry and Biology, Ryerson Univ., 350 Victoria St., Toronto, ON M5B 2K3, CAN)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
27
号:
2
ページ:
316-323
発行年:
2012年06月
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)