文献
J-GLOBAL ID:201202291220523375
整理番号:12A0684179
前処理してないカッサバパルプと酵素カクテルを用いた同時の糖化と発酵及び独立した加水分解と発酵の間のエタノール生産の比較
A Comparison of the Production of Ethanol between Simultaneous Saccharification and Fermentation and Separate Hydrolysis and Fermentation Using Unpretreated Cassava Pulp and Enzyme Cocktail
著者 (4件):
ZHU Mingjun
(School of Bioscience and Bioengineering, South China Univ. of Technol., Guangzhou Higher Education Mega Center)
,
LI Ping
(School of Bioscience and Bioengineering, South China Univ. of Technol., Guangzhou Higher Education Mega Center)
,
GONG Xinfang
(School of Bioscience and Bioengineering, South China Univ. of Technol., Guangzhou Higher Education Mega Center)
,
WANG Jufang
(School of Bioscience and Bioengineering, South China Univ. of Technol., Guangzhou Higher Education Mega Center)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
76
号:
4
ページ:
671-678 (J-STAGE)
発行年:
2012年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)