文献
J-GLOBAL ID:201202291388380294
整理番号:12A0333441
酸化防止剤溶液及び食品抽出物の酸化防止能力決定における改良親水性酸素ラジカル吸収容量法の実験室間研究による検証
Method Validation by Interlaboratory Studies of Improved Hydrophilic Oxygen Radical Absorbance Capacity Methods for the Determination of Antioxidant Capacities of Antioxidant Solutions and Food Extracts
著者 (7件):
WATANABE Jun
(National Food Res. Inst., National Agriculture and Food Res. Organization)
,
OKI Tomoyuki
(National Agricultural Res. Center for Kyushu Okinawa Region, National Agriculture and Food Res. Organization)
,
TAKEBAYASHI Jun
(National Inst. of Health and Nutrition)
,
YAMASAKI Koji
(Taiyo Kagaku Co.)
,
TAKANO-ISHIKAWA Yuko
(National Food Res. Inst., National Agriculture and Food Res. Organization)
,
HINO Akihiro
(National Food Res. Inst., National Agriculture and Food Res. Organization)
,
YASUI Akemi
(National Food Res. Inst., National Agriculture and Food Res. Organization)
資料名:
Analytical Sciences
(Analytical Sciences)
巻:
28
号:
2
ページ:
159 (J-STAGE)
発行年:
2012年
JST資料番号:
G0673B
ISSN:
0910-6340
CODEN:
ANSCEN
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)