文献
J-GLOBAL ID:201202292523988849
整理番号:12A0653797
マルアジ(Decapterus maruadsi)の骨格筋由来カテプシンLの精製及び特性化及び筋原線維蛋白質の分解における筋原線維結合セリンプロテイナーゼとそれの役割の比較
Purification and characterisation of cathepsin L from the skeletal muscle of blue scad (Decapterus maruadsi) and comparison of its role with myofibril-bound serine proteinase in the degradation of myofibrillar proteins
著者 (7件):
ZHONG Chan
(Coll. of Biological Engineering, Jimei Univ., Jimei, Xiamen, Fujian 361021, CHN)
,
CAI Qiu-feng
(Coll. of Biological Engineering, Jimei Univ., Jimei, Xiamen, Fujian 361021, CHN)
,
LIU Guang-ming
(Coll. of Biological Engineering, Jimei Univ., Jimei, Xiamen, Fujian 361021, CHN)
,
SUN Le-chang
(Coll. of Biological Engineering, Jimei Univ., Jimei, Xiamen, Fujian 361021, CHN)
,
HARA Kenji
(Fac. of Fisheries, Nagasaki Univ., Nagasaki 852-8521, JPN)
,
SU Wen-jin
(Coll. of Biological Engineering, Jimei Univ., Jimei, Xiamen, Fujian 361021, CHN)
,
CAO Min-jie
(Coll. of Biological Engineering, Jimei Univ., Jimei, Xiamen, Fujian 361021, CHN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
133
号:
4
ページ:
1560-1568
発行年:
2012年08月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)