文献
J-GLOBAL ID:201202293068613200
整理番号:12A0612488
共増粘剤としての重合化乳清蛋白質を用いる山羊乳ヨーグルトの均質性,微細構造,およびプロバイオティックス生存性
Consistency, microstructure and probiotic survivability of goats’ milk yoghurt using polymerized whey protein as a co-thickening agent
著者 (4件):
WANG Wenbo
(Dep. of Nutrition and Food Sciences, Univ. of Vermont, Burlington, VT 05405, USA)
,
BAO Yihong
(Coll. of Forestry, Northeast Forestry Univ., Harbin, Heilongjiang 150040, CHN)
,
HENDRICKS Gregory M.
(Medical School, Univ. of Massachusetts, Worcester, MA 01655, USA)
,
GUO Mingruo
(Dep. of Nutrition and Food Sciences, Univ. of Vermont, Burlington, VT 05405, USA)
資料名:
International Dairy Journal
(International Dairy Journal)
巻:
24
号:
2
ページ:
113-119
発行年:
2012年06月
JST資料番号:
W0531A
ISSN:
0958-6946
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)