文献
J-GLOBAL ID:201202295194560009
整理番号:12A1229697
細菌増殖に影響を及ぼす物理化学特性のための自然法,および従来法で塩漬された市販フランクフルト,ハム,およびベーコンの調査
Survey of naturally and conventionally cured commercial frankfurters, ham, and bacon for physio-chemical characteristics that affect bacterial growth
著者 (8件):
SULLIVAN Gary A.
(Dep. of Animal Sci., Iowa State Univ., Ames, IA 50011, USA)
,
JACKSON-DAVIS Armitra L.
(Dep. of Animal Sci., Iowa State Univ., Ames, IA 50011, USA)
,
SCHRADER Kohl D.
(Dep. of Animal Sci., Iowa State Univ., Ames, IA 50011, USA)
,
XI Yuan
(Dep. of Animal Sci., Iowa State Univ., Ames, IA 50011, USA)
,
XI Yuan
(National Center of Meat Quality and Safety Control, Nanjing Agricultural Univ., Nanjing 210095, CHN)
,
KULCHAIYAWAT Charlwit
(Dep. of Animal Sci., Iowa State Univ., Ames, IA 50011, USA)
,
SEBRANEK Joseph G.
(Dep. of Animal Sci., Iowa State Univ., Ames, IA 50011, USA)
,
DICKSON James S.
(Dep. of Animal Sci., Iowa State Univ., Ames, IA 50011, USA)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
92
号:
4
ページ:
808-815
発行年:
2012年12月
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)