文献
J-GLOBAL ID:201202295213864324
整理番号:12A0653998
難調理性現象の発生を調節するための前処理としてササゲマメの微粉化および熱風焙焼
Micronisation and hot air roasting of cowpeas as pretreatments to control the development of hard-to-cook phenomenon
著者 (3件):
NDUNGU Kimondo E
(Univ. Pretoria, Hatfield, ZAF)
,
EMMAMBUX Mohammad N
(Univ. Pretoria, Hatfield, ZAF)
,
MINNAAR Amanda
(Univ. Pretoria, Hatfield, ZAF)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
92
号:
6
ページ:
1194-1200
発行年:
2012年04月
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)