文献
J-GLOBAL ID:201202295381059267
整理番号:12A1166164
糖修飾を維持した質量分析によるO-グリコシル化不均一性の決定
Determination of O-Glycosylation Heterogeneity Using a Mass-Spectrometric Method Retaining Sugar Modifications
著者 (7件):
MANRI Naomi
(Central Res. Lab., Hitachi, Ltd.)
,
TAKEGAWA Yasuhiro
(Graduate School of Advanced Life Sci., Hokkaido Univ.)
,
FUJITANI Naoki
(Graduate School of Advanced Life Sci., Hokkaido Univ.)
,
KANEKO Akihito
(Central Res. Lab., Hitachi, Ltd.)
,
HIRABAYASHI Atsumu
(Central Res. Lab., Hitachi, Ltd.)
,
NISHIMURA Shin-ichiro
(Graduate School of Advanced Life Sci., Hokkaido Univ.)
,
SAKAMOTO Takeshi
(Central Res. Lab., Hitachi, Ltd.)
資料名:
Analytical Sciences
(Analytical Sciences)
巻:
28
号:
7
ページ:
723-727 (J-STAGE)
発行年:
2012年
JST資料番号:
G0673B
ISSN:
0910-6340
CODEN:
ANSCEN
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)