文献
J-GLOBAL ID:201202295879586221
整理番号:12A0703900
胃酸分泌機構を調節するコーヒー成分の同定のためのマルチパラメトリック手法
Multi-parametric approach to identify coffee components that regulate mechanisms of gastric acid secretion
著者 (9件):
RUBACH Malte
(German Res. Center for Food Chemistry, Freising, DEU)
,
RUBACH Malte
(Univ. Wisconsin, Dep. of Food Sci., Madison, USA)
,
LANG Roman
(Technische Univ. Muenchen, Freising, DEU)
,
SEEBACH Elisabeth
(Univ. Wisconsin, Dep. of Food Sci., Madison, USA)
,
SOMOZA Mark M.
(Univ. Vienna, AUT)
,
HOFMANN Thomas
(Technische Univ. Muenchen, Freising, DEU)
,
SOMOZA Veronika
(German Res. Center for Food Chemistry, Freising, DEU)
,
SOMOZA Veronika
(Univ. Wisconsin, Dep. of Food Sci., Madison, USA)
,
SOMOZA Veronika
(Univ. Vienna, AUT)
資料名:
Molecular Nutrition & Food Research
(Molecular Nutrition & Food Research)
巻:
56
号:
2
ページ:
325-335
発行年:
2012年02月
JST資料番号:
H0535A
ISSN:
1613-4125
CODEN:
MNFRCV
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)