文献
J-GLOBAL ID:201202295909276273
整理番号:12A1222870
EUにおけるブロイラー肉のCampylobacterに対するリスクに基づく微生物基準
Risk based microbiological criteria for Campylobacter in broiler meat in the European Union
著者 (4件):
NAUTA Maarten J.
(Technical Univ. of Denmark, National Food Inst., Div. of Epidemiology and Microbial Genomics, Soborg, DNK)
,
SANAA Moez
(French agency for food, environmental and occupational health safety (ANSES) Risk Assessment department ...)
,
HAVELAAR Arie H.
(National Inst. for Public Health and the Environment, Centre for Infectious Disease Control, Bilthoven, NLD)
,
HAVELAAR Arie H.
(Utrecht Univ., Fac. of Veterinary Medicine, Inst. for Risk Assessment Sciences, Utrecht, NLD)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
158
号:
3
ページ:
209-217
発行年:
2012年09月03日
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)