文献
J-GLOBAL ID:201202296373139185
整理番号:12A0833650
アルギン酸混合物における相挙動に及ぼすビシリン/レグミン分割及びエンドウ蛋白質抽出の影響
Effect of pea proteins extraction and vicilin/legumin fractionation on the phase behavior in admixture with alginate
著者 (5件):
MESSION J.-l.
(AgroSup Dijon, UMR PAM 02.102, Equipe PAPC (Procedes Alimentaires et Physico-Chimie), 1 Esplanade Erasme, 21000 ...)
,
ASSIFAOUI A.
(AgroSup Dijon, UMR PAM 02.102, Equipe PAPC (Procedes Alimentaires et Physico-Chimie), 1 Esplanade Erasme, 21000 ...)
,
ASSIFAOUI A.
(School of Pharmacy, Univ. de Bourgogne, 7 bd Jeanne d’Arc, 21079 Dijon, FRA)
,
CAYOT P.
(AgroSup Dijon, UMR PAM 02.102, Equipe PAPC (Procedes Alimentaires et Physico-Chimie), 1 Esplanade Erasme, 21000 ...)
,
SAUREL R.
(AgroSup Dijon, UMR PAM 02.102, Equipe PAPC (Procedes Alimentaires et Physico-Chimie), 1 Esplanade Erasme, 21000 ...)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
29
号:
2
ページ:
335-346
発行年:
2012年12月
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)