文献
J-GLOBAL ID:201202296611867798
整理番号:12A1520330
温州ミカン(Citrus unshiu Marc.)果実の砂じょう中の糖類,有機酸及びアミノ酸の蓄積に及ぼす各種の収穫後温度の影響
Effect of Different Postharvest Temperatures on the Accumulation of Sugars, Organic Acids, and Amino Acids in the Juice Sacs of Satsuma Mandarin (Citrus unshiu Marc.) Fruit
著者 (2件):
MATSUMOTO Hikaru
(National Agriculture and Food Res. Organization, Shizuoka, JPN)
,
IKOMA Yoshinori
(National Agriculture and Food Res. Organization, Shizuoka, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
60
号:
39
ページ:
9900-9909
発行年:
2012年10月03日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)