文献
J-GLOBAL ID:201202298378890140
整理番号:12A0931688
高周波およびマイクロ波殺菌の開発における挽いたアーモンドシェルの誘電性
Dielectric properties of ground almond shells in the development of radio frequency and microwave pasteurization
著者 (5件):
GAO M.
(Coll. of Life Sci., Yangtze Univ., Jingzhou, Hubei 434025, CHN)
,
TANG J.
(Dep. of Biological Systems Engineering, Washington State Univ., 208 L.J. Smith Hall, Pullman, WA 99164-6120, USA)
,
JOHNSON J.a.
(USDA-ARS San Joaquin Valley Agricultural Sciences Center, 9611 S. Riverbend Avenue, Parlier, CA 93648, USA)
,
WANG S.
(Northwest A&F Univ., Coll. of Mechanical and Electronic Engineering, Yangling, Shaanxi 712100, CHN)
,
WANG S.
(Dep. of Biological Systems Engineering, Washington State Univ., 208 L.J. Smith Hall, Pullman, WA 99164-6120, USA)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
112
号:
4
ページ:
282-287
発行年:
2012年10月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)