文献
J-GLOBAL ID:201302202254216417
整理番号:13A1017492
食品の安全性及び品質評価のためのハイパースペクトル及びマルチスペクトル画像
Hyperspectral and multispectral imaging for evaluating food safety and quality
著者 (5件):
QIN Jianwei
(USDA/ARS Environmental Microbial and Food Safety Lab., Beltsville Agricultural Res. Center, Beltsville, MD 20705, USA)
,
CHAO Kuanglin
(USDA/ARS Environmental Microbial and Food Safety Lab., Beltsville Agricultural Res. Center, Beltsville, MD 20705, USA)
,
KIM Moon S.
(USDA/ARS Environmental Microbial and Food Safety Lab., Beltsville Agricultural Res. Center, Beltsville, MD 20705, USA)
,
LU Renfu
(USDA/ARS Sugarbeet and Bean Res. Unit, Michigan State Univ., 224 Farrall Hall, East Lansing, MI 48824, USA)
,
BURKS Thomas F.
(Dep. of Agricultural and Biological Engineering, Univ. of Florida, P.O. Box 110570, Gainesville, FL 32611, USA)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
118
号:
2
ページ:
157-171
発行年:
2013年09月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)