文献
J-GLOBAL ID:201302202502863246
整理番号:13A1019276
固相発酵においてOidiodendron echinulatum MTCC1356によって生成された中性ペクチンリアーゼの特性評価
Characterization of a neutral pectin lyase produced by Oidiodendron echinulatum MTCC 1356 in solid state fermentation
著者 (4件):
YADAV Sangeeta
(D. D. U. Gorakhpur Univ., Gorakhpur (U. P.), IND)
,
DUBEY Amit Kumar
(D. D. U. Gorakhpur Univ., Gorakhpur (U. P.), IND)
,
ANAND Gautam
(D. D. U. Gorakhpur Univ., Gorakhpur (U. P.), IND)
,
YADAV Dinesh
(D. D. U. Gorakhpur Univ., Gorakhpur (U. P.), IND)
資料名:
Journal of Basic Microbiology
(Journal of Basic Microbiology)
巻:
52
号:
6
ページ:
713-720
発行年:
2012年12月
JST資料番号:
T0359A
ISSN:
0233-111X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)