文献
J-GLOBAL ID:201302203649652239
整理番号:13A0150916
穀粒成熟中の温度はイネ(Oryza sativa L>)のタイプII/タイプI蛋白質粒の比と澱粉糊化特性に影響する
Temperature during grain ripening affects the ratio of type-II/type-I protein body and starch pasting properties of rice (Oryza sativa L.)
著者 (5件):
ASHIDA Kanae
(National Agriculture and Food Res. Organization (NARO), Western Region Agricultural Res. Center, 6-12-1 ...)
,
ARAKI Etsuko
(National Agriculture and Food Res. Organization (NARO), Western Region Agricultural Res. Center, 6-12-1 ...)
,
MARUYAMA-FUNATSUKI Wakako
(National Agriculture and Food Res. Organization (NARO), Western Region Agricultural Res. Center, 6-12-1 ...)
,
FUJIMOTO Hiroyuki
(Hyogo Prefectural Technol. Center for Agriculture, Forestry and Fisheries, 591-1 Sawabe, Kato, Hyogo 673-1444, JPN)
,
IKEGAMI Masaru
(Hyogo Prefectural Technol. Center for Agriculture, Forestry and Fisheries, 591-1 Sawabe, Kato, Hyogo 673-1444, JPN)
資料名:
Journal of Cereal Science
(Journal of Cereal Science)
巻:
57
号:
1
ページ:
153-159
発行年:
2013年01月
JST資料番号:
H0885A
ISSN:
0733-5210
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)