文献
J-GLOBAL ID:201302205010021150
整理番号:13A0310200
食品安全性および危害要因分析に基づく必須管理点(HACCP)の実施における供給連鎖血統相互作用的ダイナミック調査(SPIDER)の設計
Design of Supply-chain Pedigree Interactive Dynamic Explore (SPIDER) for food safety and implementation of Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCPs)
著者 (3件):
WANG Lixing
(Hong Kong Polytechnic Univ., HKG)
,
TING Jacky S.L.
(Hong Kong Polytechnic Univ., HKG)
,
IP W.H.
(Hong Kong Polytechnic Univ., HKG)
資料名:
Computers and Electronics in Agriculture
(Computers and Electronics in Agriculture)
巻:
90
ページ:
14-23
発行年:
2013年01月
JST資料番号:
T0337A
ISSN:
0168-1699
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)