文献
J-GLOBAL ID:201302206729810128
整理番号:13A1942786
異なる雑種由来の豚肉のNMRに基づくメタボロミクス研究及び知覚への関連性
An NMR-based metabolomics study of pork from different crossbreeds and relation to sensory perception
著者 (3件):
STRAADT Ida K.
(Aarhus Univ., Dept. Food Sci., Res. Centre Aarslev, Kirstinebjergvej 10, DK-5792 Aarslev, DNK)
,
AASLYNG Margit D.
(Danish Meat Res. Inst., Technological Inst., DK-4000 Roskilde, DNK)
,
BERTRAM Hanne Christine
(Aarhus Univ., Dept. Food Sci., Res. Centre Aarslev, Kirstinebjergvej 10, DK-5792 Aarslev, DNK)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
96
号:
2 Part A
ページ:
719-728
発行年:
2014年02月
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)