文献
J-GLOBAL ID:201302210261867051
整理番号:13A1344040
色訓練とオレンジジュースにおける色差閾値
Colour training and colour differences thresholds in orange juice
著者 (5件):
FERNANDEZ-VAZQUEZ Rocio
(Food Colour & Quality Lab., Dep. of Nutrition & Food Sci., Universidad de Sevilla, Facultad de Farmacia, 41012 ...)
,
STINCO Carla M.
(Food Colour & Quality Lab., Dep. of Nutrition & Food Sci., Universidad de Sevilla, Facultad de Farmacia, 41012 ...)
,
HERNANZ Dolores
(Dep. Analytical Chemistry, Universidad de Sevilla, Facultad de Farmacia, 41012 Sevilla, ESP)
,
HEREDIA Francisco J.
(Food Colour & Quality Lab., Dep. of Nutrition & Food Sci., Universidad de Sevilla, Facultad de Farmacia, 41012 ...)
,
VICARIO Isabel M.
(Food Colour & Quality Lab., Dep. of Nutrition & Food Sci., Universidad de Sevilla, Facultad de Farmacia, 41012 ...)
資料名:
Food Quality and Preference
(Food Quality and Preference)
巻:
30
号:
2
ページ:
320-327
発行年:
2013年12月
JST資料番号:
W0038A
ISSN:
0950-3293
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)