文献
J-GLOBAL ID:201302211085932093
整理番号:13A1605519
DSC,TMA及びFBMにより調べたκ-カラジーナンのゲル-ゾル転移温度の詳細な研究
Detailed investigation of gel-sol transition temperature of κ-carrageenan studied by DSC, TMA and FBM
著者 (5件):
IIJIMA Mika
(Nagasaki Univ., 1-14, Bunkyo, 852-8521, Nagasaki, JPN)
,
TAKAHASHI Masato
(Shinshu Univ., 3-15-1, Tokida, 386-8567, Ueda, Nagano, JPN)
,
HATAKEYAMA Tatsuko
(Lignocel Res., 73-8, Yatsumata, 910-3558, Fukui, JPN)
,
HATAKEYAMA Hyoe
(Lignocel Res., 73-8, Yatsumata, 910-3558, Fukui, JPN)
,
HATAKEYAMA Hyoe
(Fukui Univ. of Technol., Gakuen, 910-8505, Fukui, JPN)
資料名:
Journal of Thermal Analysis and Calorimetry
(Journal of Thermal Analysis and Calorimetry)
巻:
114
号:
2
ページ:
895-901
発行年:
2013年11月
JST資料番号:
H0095C
ISSN:
1388-6150
CODEN:
JTHEA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)