文献
J-GLOBAL ID:201302211116659684
整理番号:13A0569171
2種類のドライソーセージにおける熟成期間中の生体アミン含有量に関する進化: 粒子マトリックスは役割を果たせるか?
Evolution of biogenic amine content during ripening time in two types of dry sausages: can grain matrix play a role?
著者 (4件):
FORZALE F.
(Univ. of Pisa, Pisa, ITA)
,
NUVOLONI R.
(Univ. of Pisa, Pisa, ITA)
,
PEDONESE F.
(Univ. of Pisa, Pisa, ITA)
,
GIORGI M.
(Univ. of Pisa, Pisa, ITA)
資料名:
Medycyna Weterynaryjna
(Medycyna Weterynaryjna)
巻:
68
号:
11
ページ:
672-675
発行年:
2012年11月
JST資料番号:
B0897A
ISSN:
0025-8628
CODEN:
MDWTA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
ポーランド (POL)
言語:
英語 (EN)