文献
J-GLOBAL ID:201302213330239245
整理番号:13A1699806
ビタミンEとキノアの抗酸化特性の定量のための近赤外分光法による多変量キャリブレーション
Multivariate calibration by near infrared spectroscopy for the determination of the vitamin E and the antioxidant properties of quinoa
著者 (5件):
MONCADA Guillermo Wells
(Dep. of Animal Production, Fac. of Agronomy, Univ. of Concepcion, Av. Vicente Mendez 595, Chillan, CHL)
,
GONZALEZ MARTIN Ma Inmaculada
(Dep. of Analytical Chemistry, Nutrition and Food Sci., Fac. of Chemistry, Univ. of Salamanca, Plaza de la Merced ...)
,
ESCUREDO Olga
(Dep. of Vegetal Biology and Soil Sciences, Fac. of Sciences, Univ. of Vigo, As Lagoas, 32004 Ourense, ESP)
,
FISCHER Susana
(Dep. of Plant Production, Fac. of Agronomy, Univ. of Concepcion, Av. Vicente Mendez 595, Chillan, CHL)
,
MIGUEZ Montserrat
(Dep. of Analytical and Food Chemistry, Fac. of Sciences, Univ. of Vigo, As Lagoas, 32004 Ourense, ESP)
資料名:
Talanta
(Talanta)
巻:
116
ページ:
65-70
発行年:
2013年11月15日
JST資料番号:
E0324A
ISSN:
0039-9140
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)