文献
J-GLOBAL ID:201302213768822792
整理番号:13A1409650
穀類食品成分における抗酸化能及びポリフェノール類の定量のための分析条件の最適化
Optimisation of assay conditions for the determination of antioxidant capacity and polyphenols in cereal food components
著者 (3件):
FERRI Maura
(Dep. of Biological, Geological and Environmental Sciences, Univ. of Bologna, Via Irnerio 42, 40126 Bologna, ITA)
,
GIANOTTI Andrea
(Dep. of Food and Agricultural Sciences and Technologies, Univ. of Bologna, Viale Fanin 44, 40127 Bologna, ITA)
,
TASSONI Annalisa
(Dep. of Biological, Geological and Environmental Sciences, Univ. of Bologna, Via Irnerio 42, 40126 Bologna, ITA)
資料名:
Journal of Food Composition and Analysis
(Journal of Food Composition and Analysis)
巻:
30
号:
2
ページ:
94-101
発行年:
2013年06月
JST資料番号:
T0477A
ISSN:
0889-1575
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)